UA-128487692-2

Cykelsemester på Västkusten

Västkusten from the best view

Din Cykelsemester På Västkusten.

Resan är målet! Därför upptäcker vi den Svenska västkusten från cykeln. Cykla genom fiskesamhällen bo på charmiga boenden ägda av lokalbefolkningen och njut av fantastiska råvaror från trakten. Vi vill vara aktiva på vår semester samt semestra hållbart därför väljer vi cykeln. Cykelsemester på västkusten är en perfekt familjesemester. Vi kryddar alla äventyr med upplevelser så som Liseberg, Sälsafari & Pilane för att nämna några

Vi garanterar en semester full med upplevelser, glädje och framförallt en personlig upplevelse av den svenska västkusten!

SOMMAR I MOLLÖSUND

-idyll, sol, bad, cykel & kajak

previous arrow
next arrow
Slider

6 dagar/5 nätter

Med cykeln som vårt primära transportmedel och Mollösund som utgångspunkt under hela vistelsen. Upptäck pittoreska Käringön, testa ostron, bada med sälar, vi lagar mat i naturen och äter pinfärska skaldjur på bryggan med utsikt över havet. En dag till havs i kajak och lättare vandring på natursköna Dyrön.

TVÅ ÖAR PÅ 7 DAGAR

-vi upptäcker på cykeln

previous arrow
next arrow
Slider

7 dagar/6 nätter

Från vår cykel upptäcker vi det bästa av vad Södra Bohuslän har att erbjuda. Lite då och då parkerar vi cykeln för kajak, vandring & sälsafari.Våra smaklökar får en egen resa då vi äter på gårdar utefter vägen och några av regionens bästa restauranger .

Avgångar: 4 april. 30 april 

Få exklusiva erbjudanden

bli medlem i SwedenWestCoastExperiences P.S begränsat antal platser

Outdoor

Vandra i Bohuslän! Låt oss sätta ihop ett paket som passar just dig. Skicka en förfrågan, så återkommer vi med förslag

NYHETER

Ta del av våra nyaste idéer

Planera din resa
previous arrow
next arrow
Slider