fbpx

Utomhus konferenser

Oförglömliga möten!

Boka en dag eller flera för ditt företag, där ni kommer att svetsat samman!

 

Unika konferenser

Välja mellan vandring, cykel, kajak eller en mix. Vi har färdiga paket men kan också skräddarsy efter era önskemål och behov. Vi spetsar gärna äventyren med upplevelser, så som sälsafari, vinprovning, ölprovning, hummerfiske, museibesök, vattenskoter mm.

Att prata och vara aktiv samtidigt är en grym kombination som fler borde testa, aldrig har samtalsämnena och idéer frodats som under en vandringstur i naturen.Det bidra också till en känsla av gemenskap och ny energi, som är guld värt att få med tillbaka in på arbetsplatsen.

Vi ordnar också möten utomhus, kombinera det med en upplevelse eller enbart ett möte på en unik plats. Vi har wifi, block, pennor samt en whiteboard med oss ut i naturen!

Maten är hjärtat för oss när vi paketerar era konferensdagar. Vi lägger stort fokus på upplevelsen runt maten. Det kan vara i en skog där vi gemensamt tillagar måltiden efter en vandringstur eller grillar pinnbrödet till fikat, på en klippa där vi njuter av färska skaldjur eller tar emot räkorna när dom kommer in till hamn. Upplevelsen är lika viktig som smakerna!

Behöver ni hjälp med bokningen?

Ring +46704945696 eller maila contact@swedenwestcoastexperiences.se

Beställ en mustig höstgryta ute i skogen, tillagad över den öppna elden!

Vi kommer till er med maten. Vill ni vara med att tillaga eller ska den vara färdig när ni kommer?550 p/person. Skicka en förfrågan.

Är ni ett gäng kollegor eller vänner som vill ut en dag i skogen och laga mat och få en härlig upplevelse tillsammans? Hör av er så hittar vi en dag och koncept som passar just er!

GOT A QUESTION? ASK CAROLINE!

Your email?


Your question?

we will respond as soon as possible