UA-128487692-2

Weekend – vandring med lyx

Vandra i dom Bohuslänska skogarna. Upptäck den bohuslänska skärgården.

Vandra, upplev & njut! Klädesholmen, Bohusleden & Marstrand på 3 nätter / 4 dagarDetta paket är för dig som vill ha det bekvämt och lyxigt samtidigt som du är aktiv!

Vi bor på lyxiga hotell – Salt och Sill och Marstrands havsbad – ni blir transporterade med bil mellan dom olika platserna och på kvällarna kopplar ni av med spa och förstklassiga måltider på hotellens restauranger.

DAG 1 – KLÄDESHOLMEN

Lunch Vi börjar med lunch och då blir det självklart sill som har tillverkats här på Klädesholmen i generationer. Vi avnjuter ”Sillplankan” på Salt och Sill som har sillen som sin paradrätt. Dom olika inläggningarna är noga utvalda och gjorda på restaurangen där god dryck omsorgsfullt har tagits fram som passar att skölja ner det med.

Eftermiddag Sälsafari (kan komma att ändras beroende på säsong)

KvällMiddag serveras på hotellet. En rätt som andas Bohuslän och havet ni blickar ut över. 

DAG 2 – VANDRING

Morgon Efter frukost blir ni upphämtade och skjutsade till Bohusleden, där en etapp på ca 8 km ska vandras ca 5 timmar. Ni får med er en ryggsäck med fika att ha under vägen.

Lunch Efteråt blir det gemensam mat runt öppen eld, där alla får hjälpa till att hacka och smaksätta. Samtidigt får ni en öl från Inlandsbryggerier (ett lokalt bryggeri) att skölja ner maten med .

Eftermiddag/KvällNi checkar in på Marstrands Havsbad. Innan kvällens middag kan ni värma er på spat.

 

 

DAG 3 –

PITTORESKA MARSTRAND

Morgon Upptäck Marstrand! En kort färjetur ligger den pittoreska bilfria skärgårdsön Marstrand. Seglar­-& badsamhället Marstrand är en storfavorit för alla besökare. Upplev den mäktiga atmosfären vid Carlstens Fästning, kajen med båtar av alla slag mysiga kvarter. Vandra runt ön en sträcka på ca 5 km, 1 timme. På vägen passerar ni till Skallens fyr, den mäktiga plats där Skagerak och Kattegatt möts

 

Ön är en riktig sommarort men är värd ett besök året om. En vinterdag när vågorna slår upp på klipporna och luften är krispig är också en upplevelse. Tycker du om att bada året runt, finns det badstegar lite överallt så att du lätt kan ta dig ett dopp oavsett årstid.

Lunchserveras tillbaka på hotellet

EftermiddagEn kort promenad bort ligger Inlandsbryggerier där en ölprovning väntar. Efteråt finns spat för värme och avkoppling.

Kväll Middag serveras i Ottos kök med kvällssolen som sällskap och utsikt över Marstrand

 

DAG 4 – HEM

 Morgon Ni blir upphämtade efter frukost & skjutsade tillbaks till Göteborg då resan avslutas.

7402 per person

minimum 4 personernär denna resa ligger som ”öppen resa” finns det inget minimum.Se datum

Moments to Capture

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider