UA-128487692-2

Infosida

Vandra, Cykel, Kajak

Våra outdooräventyr är lite olika uppbyggda. Ibland är cykeln ditt primära färdmedel, dina ben, kajak eller SUPbrädan! Mixa gärna ditt äventyr med både cykel och vandring, pausa för matlagning i naturen eller på en klippa på den Bohuslänska kusten. Några äventyr har samma boende och på vissa byter ni varje dag. Upptäck natursköna Dyrön, den pulserande bilfria ön Marstrand, pittoreska Käringön eller Bohusläns fantastiska vandringsleder – vandra i mystisk urskog eller utefter Skagerakkusten . Boka din outdoorsemester i Sverige nu!

Guide eller på egen hand

Några äventyr görs med guide, delar av resan, några paket är helt på egen hand. Dock har ni alltid ett journummer till er äventyrsfixare. Här på vår hemsida hittar du olika förslag vi satt ihop, men vi syr gärna ihop ett semesteräventyr som passar just dig och ditt sällskap. Skicka mer än gärna din förfrågan!

Bagagetransport

Du slipper bära! Vi transporterar ditt bagage mellan de olika boendena.

Upplevelser

Vågar du bada med sälar? Dom flesta äventyrsresorna har vi spetsat med extra upplevelser, så som sälsafari, hummerfiske, vinprovning, ölprovning med mera. Hittar du inte den upplevelsen du önskar i ditt drömäventyr, säg till oss, så kan vi oftast ordna det!

Soloresor

På våra öppna resor (bestämda avgångar) bokar du in dig som soloresenär. Men ni kan självklart också boka er som en grupp – vänner, kollegor eller släkten! Kika på våra outdoorpaket.  Vi fixar och planerar, ni njuter!