fbpx

Covid -19

Så här anpassar vi oss till Corona.

Vi vet att det känns osäkert att boka en resa eller en upplevelse nu under Coronatider men vi har gjort riskanalyser över våra paket och anpassningar anpassade för våra olika äventyr. Då mycket utav vårt utbud är ute i naturen och många utav måltiderna njuts utomhus är det relativt enkelt att anpassa sig efter de rekommendationer som folkhälsomyndigheten ger. Du kan läsa vilka anpassningar vi gjort på sidan för varje upplevelse.

Några generella anpassningar.
  • När vi åker minibuss, ser vi till att alla i sällskapet har munskydd.
  • Vi hanterar maten med stor omsorg och hänsyn till hygien.
  • De flesta måltider äts utomhus men gör det inte det, så bokar vi alltid eget bord till varje sällskap eller generöst med utrymme.
  • Tvål, vatten, handsprit, handskar & munskydd är alltid med
  • Alla våra äventyr går att boka bara för dig och ditt sällskap.
Grattis avbokning fram till en vecka innan avgång
Har du bokat en längre resa har vi tillfälligt ändrat våra bokningsregler. Man kan fram till en vecka innan avgång avboka sin resa utan någon förklaring, skulle det komma direktiv efter att det är en vecka kvar till avgång, från regeringen som avråder från resandet, så betalar vi tillbaka hela resan, förutom 10%.
Endagsupplevelser
Har du bokat en dagsupplevelse tillsammans med oss och vaknar upp samma dag och har symtom som är coronaliknande, så kan du avboka och få alla pengar tillbaka.
Återbetalning
På många utav våra resor och upplevelser, betalar du innan avgång. Vi har pengarna på ett konto, där det inte rörs tillsdess att resan utförs. Därför är det heller aldrig några problem med återbetalning.
Senareläggning.
Fram till en vecka innan kan du senarelägga ditt äventyr.
Boende
Innan vi bokar in dig på ett boende, kontrollerar vi alltid vad de har vidtagit för åtgärder. Men notera att det sedan är boendets ansvar att det efterlevs.
Här kan du läsa våra generella bokningsregler >>
 
Paketreselagen
Har du bokat ett äventyr längre än 24 timmar, så omfattas du utav paketreselagen. Men för att det ska gälla måste även resebyrån ordnat med resegaranti hos Kammarkolliget, vilket vi självklart har. Läs mer här >>    

Ta hand om er och varandra!

Varma hälsningar Caroline, SwedenWestCoastExperiences